Efter påtryckningar

Inte visste jag att min blogg var såhär uppskattad! Hihi har fått ett flertal påtryckningar nu och jag förstår att ni saknar mig ;) Största anledningen till att det inte har varit något bloggande nu är för att jag inte har velat vara vid datorn på kvällen. Har ju som ni trogna läsare vet haft en hel del sömnproblem. Men idag ska jag inte svika er.

Det har hänt en hel del sedan sist. Väldigt intensivt med jobb, träning, födelsedagar, vänner, pojkvän osv. Det känns dock som att saker och ting börjar ordna upp sig nu. Jag har börjat komma in i jobbet nu och har lite flyt. Jag har pratat ut med mina vänner och vi har börjat lösa allt. Det känns verkligen jättebra och jag vill tacka alla underbaringar som har funnits där och haft tålamod, stöttat mig när jag inte har varit mig själv. Ovärdeligt!

Nu såhär inför julen har jag myst ganska mycket med min familj och pojkvän. Varit på bio (Luftslottet som sprängdes på premiären såklart), druckit massa glögg och spelat spel och såna härliga saker. Denna helgen har varit ganska vild dock. Gia hade tjejmiddag i fredags med god mat och trevliga tjejer. Sedan gick Frida och jag ut i Kungälv på Tre Kockar. Det var fett! Det var även tjejmiddag och utgång på lördagen. Denna gången hos Josse i Lerum. Det var lite skumt eftersom det var ett tag sedan jag var med tjejerna. Men det kändes jättekul att träffa alla igen!

Vendela har ju varit här också vilket har varit jättemysigt. Det har blivit en hel del snack. Hon har fått mig att inse att jag måste ta tag i vissa saker. Och att jag måste tänka mer på mig själv. Jag bestämde att jag bara skulle tänka på mig själv i en vecka och se hur det var. Men det har gått en dag nu och det har gått skitdåligt så jag tror att jag lägger ner det. Det andra jag måste ta tag i är däremot rätt viktigt. Sjukt jobbigt, men viktigt... Nu blir ni allt nyfikna va? Mohaha ^^. Men Vendela, tack för att du alltid säger vad du tycker. Tack för att du säger att mina kläder är fula ibland, att du säger till när du inte håller med mig och allt sånt. Du är som jag nästan när det gäller det. Så olika men ändå så sjukt lika. Vi kompletterar varandra du och jag och jag vill aldrig vara utan dig! Tack för att vi inte behöver "gulla" med varandra hela tiden utan vet var vi har varandra ändå. Jag gullar lite nu dock, men det får man göra ibland! I love you <3




Tönten och coolingen :)

Idag fick jag äntligen träffa min fina Linus också. Vi var i stan och åt trerättersmiddag på Jensens, mums! Jag fick äntligen köpt mig en vinterjacka också. Den är skitsöt tycker jag (vilket förmodligen innebär att ingen annan tycker det), mörkgrå Everestjacka med päls. Jag älskar den i alla fall och jag älskar också att jag äntligen fick tummen ur och slipper frysa. Plus att jag älskar Linus mest av allt, tihi^^. Vi tog även en öl med Alle på The Queen innan det var dags för ansvarsfulla mig att åka hem och nana. Såvitt jag vet sitter de fortfarande där och myser. Dock är klockan mycket nu ändå och jag ska upp tidigt och duscha imorgon eftersom det är julfest på agendan direkt efter jobbet imorgon.




Aldrig ska jag sluta älska dig :')

Hoppas att ni fick ut något av mitt röriga inlägg. Det var inte så lätt att sammanfatta två veckor i ett svep. Därför ska jag bli bättre på att uppdatera nu när jag vet att ni saknar mig så mycket. Godnatt på er godningar :)




En vecka kvar <3


RSS 2.0