Kaos!

Ja det var ett tag sedan jag skrev nu. Det beror nog mest på att jag inte har haft orken. Allt är ganska mycket kaos nu kan man lugnt säga. Först och främst har jag plugget och tentan som ska klaras, utöver det har jag även börjat satsa på pingis igen sakta men säkert, men det som tar kål på mig är något helt annat som inte borde få göra det och som jag inte tycker att jag förtjänar. Men det kanske jag gör, jag vet inte...

Jag är så sjukt trött på allt skitsnack och all falskhet så det finns inte. Kan respektera allas åsikter så länge man är beredd att stå för dom. Men jag blir så sjukt äcklad av att folk ljuger, försöker ställa sig in och fjäskar samtidigt som jag vet att det snackas så mycket skit bakom ryggen. Jag kan bara säga det att jag vet så mycket mer än vad folk tror, det mesta kommer fram på ett eller annat sätt. Just nu har jag inte ens energi att bry mig speciellt mycket, men det är klart att det tär på en...

Nåja nog om det. Det finns mycket som är bra också. Jag vet inte men på något sätt känns det som att vissa av mina underbara vänner har känt på sig att jag behöver lite uppmuntran och stöd just nu. Har fått en del fina sms och samtal som har värmt ända in i själen. Ärligt talat man kan göra så sjukt mycket med ord, både positivt och negativt. Så var rädda om orden :)

Sitter i sängen i min ensamhet med tända ljus och bara tänker. Kan inte riktigt skingra tankarna men det är dags att sova nu eftersom jag ska upp och spela match imorgon. Hoppas på att Linus och grabbarna har en jättebra kväll på krogen, för det förtjänar dom verkligen.

Saknar Micke också, jättemycket faktiskt. Finns nog ingen kille som kan göra mig så frustrerad och förbannad (förutom min man då kanske) och vi har allt haft "fighter" som heter duga. Men jag vet inte om det är lite hatkärlek, som syskonkärlek lite. För det finns ingen som kan ta din plats Mikael, det finns ingen jag har en liknande relation till som den med dig. Du har en förmåga att kunna läsa av mig på ett sätt som inte andra gör och jag slutar aldrig förvånas. Kom hem nu, det räcker med USA-vistelse för dig nu tycker jag <3




Sovdags nu, ska försöka skriva imorgon också och bättra mig lite. Puss på er!


Jullängtan

Sitter här i min säng och tuggar i mig en precis lagom sur clementin. Har haft tända ljus på rummet hela kvällen och det var nog ljusen i kombination med clementinsmaken som fick mig att drabbas av akut längtan till julen. Det är inte långt kvar nu ju, redan minusgrader ute och allt. Snart täcks staden av ett tjockt, vitt snölager precis som varje år ;) Längtar efter julefrid, kärlek och vintermys <3

Igår var jag inställd på att åka direkt hem efter föreläsningen för att plugga innan träningen började. Självklart var jag för svag för att kunna motstå när världens goaste tjejer vill ha med mig på fika dock... Så dagen spenderades istället på Vallgatan med mina godaste godingar Vendela, Frida och Jossan <3 Jag fick med mig Linus, John och Rasmus en stund också, men dom tröttnade ganska snabbt på tjejtjatet och drog snabbt hem efter att fikan var uppäten. Dom har inte fattat tjusningen med att sitta flera timmar och bara prata om allt och inget. Efter en supergod nachotallrik och en stärkande kopp kaffe drog Frida och jag oss till Kungälv. Vi träffade Anton på busstationen och det blev ett kärleksfullt möte :D De två sötnosarna följde med mig hem en stund innan det var dags för Frida att ha körlektion, Anton att skejta och mig att träna. Det blev spinning följt av ett core-pass och jag kunde sedan med gott samvete åka hem till min babyboy och mysa!

Idag gick Linus och jag upp tidigt för att ta oss an en skolklass i Askim som skulle testa på pingis. Det var roligt och barnen var jättesöta! Och bara för att nämna så spelade Linus och jag en tre-setare när han hade sitt vanliga rack och höll kinesfattning medans jag hade ett nybörjarrack. Ni kan ju bara gissa vem som vann. Jag är grymt bra för tillfället, men som jag brukar säga, det går nog över snart...
Efter träningen for jag direkt till Massteknik eftersom min söta mamma hade bokat massage till mig och min onda rygg. Det var en spännande upplevelse med skräckblandad förtjusning. Stundtals var det väldigt skönt och stundtals fick jag ryckningar i hela benen av smärta. Tydligen är jag kraftigt inflamerad och spänd i nacke och nederdel. Så nu blir det regelbunden massage kombinerat med någon kräm och simmning. Tur att jag har så mycket tid över...
Efter massagen kom Tobbe och hämtade mig på jobbet och vi åkte hem till honom en sväng. Fick se hur han hade fått det i sin nya lägenhet och vi chillade lite i en av hans tre soffor. Sedan åkte vi hem till mig för att äta mat och negerbollsdeg innan jag åkte till Linn för att hjälpa henne med matte C. Fullt ös som vanligt med andra ord! Men nu måste jag verkligen sova eftersom jag ska upp om mindre än fem timmar.

Kram på er!

Tobbe och jag :)


Helg

Friday:

Började otroligt segt med föreläsning klockan åtta, följt av lite träning på gymmet. Dock orkade jag knappt någonting för jag var så trött och opeppad. Så jag ställde sminkade mig och åkte in till stan för tjejfika istället, vad piggar upp bättre liksom? En mugg kaffe och massa tjöt senare fick jag med mig både Linn och Frida hem till Kungälv. Vi hämtade upp nödvändiga saker plus en Anton inför kvällen och drog sedan vidare till Partille. Det blev tacos hos Linn <3 följt av "myskrök" med idol, sång och prat som varade långt in på småtimmarna.

Saturday:

Riktigt segt att komma upp i morse. Det blev inte många timmars sömn, men vi hade alla våra planer inför dagen och var tvungna att stiga upp i tid ändå. Ni som känner mig vet ju att jag gick upp innan dom andra för att äta frukost, dricka kaffe och städa i lugn och ro. Det gör jag i princip alltid, hur tidigt jag än ska gå upp. "Morgonstund har guld i mund". När jag hade fått min morgonstund gick jag och väckte Linus, Frida och Anton eftersom det var dags att åka in till stan.

Efter att ha flängt runt en sväng på stan med Jossan och varit med om både det ena och det andra begav jag mig hemåt. Knappt hade jag hunnit innanför dörren förrän Adam och Linda kom och knackade på. Jag bjöd på kaffe och vi pratade lite och när de gav sig av tyckte jag att jag var förtjänt av ett varmt bad, innan jag tog tag i resten av dagen. Ett långt varmt bad med en bra bok är livskvalitet på hög nivå vill jag påstå. För att piggna till igen efteråt tog jag en kall dusch och svepte in mig i min morgondrack för att njuta av en kopp underbart snabbkaffe (N). Då kom dagens andra trevliga överraskning, nämligen min pojkvän <3 Fast han fick ligga och sova i min säng medan jag gjorde mig iordning inför kvällen. Vi åt jättegod middag med familjen, räkfrossa med tillbehör. Advokado med skagenröra är ju typ det godaste! Nu hade vi samlat våra krafter för att åka till Anna och fira!

Väl framme i Frölunda var firandet i full gång. Det var bål, tårta och självklart fotboll som stod först på programmet. Matchen var ju skit och vi blev lite griniga, men Anna livade upp med lite sjuka lekar så vi var snart tillbaka i stämningen igen. Efter presentöppningen var det dags att dra in till Gbg för att göra stan osäker. Vi skulle åka en stor taxi med singstar och playstation, men vi hade otur för det fungerade inte :( Lika bra det kanske... Kvällen spenderades på Modesty med massa prat, skratt och lite dans. Bortsett från några tråkigheter hade vi alla en trevlig kväll! Jag åkte med min baby hem sedan och hade det mysigt :)

Sunday:

Idag var det pingis för hela slanten både för Linus och mig. Linus som sparring för Team Stiga och jag med tre timmars träning följt av match. När jag vaknade i morse åkte jag hem till Kungälv för att hämta bilen. Sedan bar det av till Linné för träning. Det gick bra till och från och var ganska tillräcklig uppvärmning inför kvällens match ;) Efter träningen slängde jag i mig en pastasallad och åkte vidare till Backa. Första matchen med herrarna gick bra och jag vann med 3-0. Andra matchen ledde jag med 2-0, men tappad. Sedan gick det bara utför och jag förlorade sista matchen med 3-0. Dubbeln vann jag också btw och spelade jättebra stundtals och okej resten. Nästan godkänd första match. När jag kom hem däckade jag totalt framför tv:n med far och hund, vilket innebär att jag har missat mitt sömntåg och är pigg nu när jag verkligen borde sova. Ska nog försöka sova nu i vilket fall.

Ny vecka, nya krafttag, godnatt!


Förresten, sjuk information, jag har bara druckit en kopp kaffe idag. Vad hände där liksom?





Chill

Idag vaknade jag som vanligt när Linus ska gå upp före mig eftersom han inte kan vara tyst. Ropar, tänder och slår i dörrar är exempel på saker han gör som får mig att vakna. Oerhört irriterande eftersom jag (och alla andra normala människor) smyger upp och försöker hålla ljudnivån så låg som möjligt. Nåja, när jag ändå var vaken kunde jag inte med att somna om igen så jag gick och gjorde mig lite kaffe och mackor innan jag tog tag i lite städning. Jag kommer verkligen bli en hemmafru som städar, lagar mat osv... fastän jag är så inställd på att inte bli det. Kommer helt enkelt inte kunna låta bli!

Min älskling blev i alla fall glad när han kom hem och vi åt lunch och myste litegrann innan det var dags för mig att åka hem och vara med Fridisen. Frida och jag gjorde inget särskilt, bara pratade och chillade som vanligt :) Vi åt gourmetmiddag med nudlar, världens godaste oliver och gurka. Mums! Sedan körde jag hem henne och begav mig vidare iväg till träningen. Hade ett samtal med min tränare som ville att jag skulle spela för ett av klubbens herrlag utöver den vanliga serien. Dessutom kom vi överrens om att jag ska träna mer och jag känner mig ganska motiverad för tillfället faktiskt. Men det går nog över snart...



Vendela

Hej gott folk! Sitter här hos Linus alldeles ensam. Han är och jobbar så jag väntar på att han ska komma hem och kramas.

Igår var det fullt drag hela tiden. Började med att jobba halvdag på Massteknik, för att sedan åka direkt till skolan och ha föreläsning. Efter stressen var det skönt att träffa tjejerna och mysa :) Vi satte oss på Sense för att ta igen allt missat skvaller. Självklart skulle vi envisas med att sitta ute trots att det blåste sönder. Nåja vi hade i alla fall filtar! Efter ett tag orkade inte de båda Josefinarna längre och gick på bio istället ;) Även Michaela drog så det blev Vendela och jag kvar, precis som på den gamla goda tiden. För att fullända våra gamla traditioner gick vi och satte oss på Super Sushi istället. Mums!

Vi var med om en spårvagnskrock också. Och jag ska inte krydda, men det var en bil som körde ut rakt framför vagnen när den skulle svänga. Bilföraren hade dock änglavakt och klarade sig med lite bucklor där fram. Vi blev stående i en kvart ungefär och det hann bli trafikkaos både i spårvagnstrafiken och biltrafiken. Jättespännande... Något som var mindre spännande var dock att sitta på Axessakuten i flera timmar för att göra några enkla tester. Men det gjorde inte så mycket när jag var med min älsklingstös. Det är nog bara henne jag kan sitta i ett väntrum i över tre timmar med och fortfarande ha roligt. Vi är alltid glada tillsammans och jag blev påmind om varför det var henne jag spenderade varje dag med i trean.

Min lilla Vendie, tack för en mysig kväll! Du är underbar <3



Trött

Borde egentligen sova bums eftersom jag ska jobba och träna hela dagen imorgon. Fick inte många timmars sömn hos Frida i natt eftersom hon skulle ta bussen redan kvart över sju i morse. Hon erbjöd mig att sova kvar, men duktig som jag är traskade jag hemåt för att dricka några koppar kaffe och plugga lite. Inte nog med denna ansträngning, jag tog mig även till Sportlife för ett RPM-pass innan skolan började vid tretiden. Efter en rejäl dusch och lunch bar det sedan av till den stora staden för ännu en föreläsning. Riktigt segt att gå i skolan till klockan sex kan jag upplysa er om... Speciellt eftersom vi nu börjar på ett väldigt tråkigt ämne kallat associationsrätt och det känns jobbigt, svårt och ointressant. Speciellt när man har så mycket annat att tänka på. Men men, det är bara att kämpa på!

Jag bangade IFK-GAIS idag och åkte hem för att äta middag med mor och min syster Jenny istället. Hjälpte henne lite med sina läxor bara för att hon är söt :) Sedan drog Frida och jag ut på promenad och mys. Vi gjorde iordning te med honung och tog med oss några bullar som min andra söta syster bakade igår. Vi tog en liten sväng med vovven och satte oss sedan på en bänk för att njuta av vår pick-nick!

Nu ligger jag här hemma i sängen med enbart mina tankar till sällskap. Saknar min Linus så det gör ont, tur att jag har fått pussa lite på honom idag i alla fall! Men eftersom jag ska upp och jobba två dagar i rad nu och träning på det, så får jag vänta lite till på att ha myskväll med min kärlek, men den som väntar på något gott...










Ps. snälla bli frisk snart!


Sunday bloody sunday

Min söndag började rätt pissigt om man uttrycker sig milt. Hade varken lust eller ork att kliva upp ur sängen ens en gång. Som tur är har man underbara vänner som rycker upp en och finns där när det behövs :) Efter många om och men pallrade jag mig upp, tog ett lager mascara, slängde upp håret i en toffs och gjorde mig två mackor att äta på vägen till bussen. Kaffet fick vänta tills jag kom till stan. Väl där mötte jag Vendela, Jossan och Jenny och vi begav oss genast till SoHo för massa tjejsnack och skvaller om helgen som gått. Slogs verkligen av tanken hur underbara mina tjejer är, helt bäst <3

Har verkligen saknat min pojkvän denna helgen. Jobbigt att han är borta så mycket, nu när inte jag är det. Kanske dags att börja satsa igen? Nej, jag tror inte det. Tycker inte det är värt alla uppoffringar och allt man missar längre, har tappat gnistan.

Kvällen tillbringade jag med att reda ut saker och ting med Frida. Allt var så dumt, fel och onödigt! Vi tog en långpromenad i kvällskylan och myste sedan framför tvn med mackor, oliver och annat gott. Sedan låg vi vakna i Fridas säng, pratade och kollade runt på datorn tills hon började snarka ;) Jag insåg då att det var bäst att stänga av datorn och invänta John Blund. Så dagen fick ett lyckligt slut i alla fall, och jag älskar mina vänner! Och Frida, du är min lilla sockertopp <3




Mina bästaste, sötaste tjejor <3



Idag funderar vi på att gå på IFK-GAIS, men vi får se hur det blir med den saken.

Kisses and hugs! /S


Sjuk tid!

Herregud, det har hänt så mycket! Men jag känner inte riktigt för att skriva det här. Känner mig inte tillräckligt bekväm med bloggen än för att dela med mig av mitt innersta. Speciellt inte när jag bara får höra hur dålig den är hela tiden :P Men det kanske kommer...

Dagen då allt hände var väl i torsdags kan man säga! Hade en sjuk moment för mig själv vid mitt köksbord. Satt och lyssnade på Winnerbäck och tittade på regnet. Då plötsligt kom tårarna, en efter en och det slutade i en flod. Jag bestämde mig för att ta tag i saker som har legat och gnagt. Snacka om att jag gjorde det! Det blev en tre timmar lång vistelse med Gia på Kosmos. Tårar, skratt och kramar präglade vår vistelse. Det var en stor sten som försvann från mitt bröst. Större än jag hade kunnat föreställa mig själv faktiskt. När cafét sedan stängde tog vi oss en sväng förbi The Queen där vi fann Linn och Frida med sällskap. Kvällen skulle bli bättre eftersom både Vendela, Jossan och Linus kom sedan. Man kan säga att detta var en försoningens dag. Nu gäller det bara att fortsätta kämpa!

Min fredag var en stressig historia. Efter många om och men och en hel del flängande hamnade jag tillslut på bio med Linus, Gia och David. Vi såg Flickan som lekte med elden en underbar film! Sedan följde en lyxigare tillvaro med skjuts till Nina, där jag fick mig en vinflaska (Tack Nina!) och sedan bar det av till David för lite förkrök. Vi hade lite chill med sång och prat med arbetskamraterna mina innan det bar av till Tre Kockar. Hade en jättetrevlig kväll med folket och Massteknikarna är ju bäst :)





Igår var en lugnare dag. Åkte in ganska tidigt till stan för lite fika och mys med Jossan och Linda. Jossan hade även med sig en supersöt liten tös vid namn Emilia, 3 år. Emilia och jag fattade genast tycke för varandra och gick lekandes genom stan. Kors vad jag älskar barn! Sedan var det dags för ÖIS! Eftersom det regnade så mycket fick vi stå och dela ut matchprogram och tidningar istället för att sälja souvenirer. Det var roligt med lite omväxling får jag säga. Men det roligaste var såklart matchen. Mirakulöst vann ÖIS mot Kalmar med 4-2 och lyckan var total! Dessutom var Lisa, Fredrik, pappa, Pasi och jag med på tv eftersom Allbäck blev intervjuad. Smaka på den ni! Kvällen som följde var lugn med pizza och tv med familjen, massa mys!

Ha det gött mina trogna läsare!


Orkeslös

Mina kraftreserver tog just nu. Jag orkar inte orka just nu. Det spelar ju ändå ingen roll hur mycket man anstränger sig, allt blir fel ändå!

För Lindas skull!

Linda saknade mina inlägg, min trognaste läsare tror jag btw^^ Förstår att ni är oerhört nyfikna på vad som har hänt i mitt liv denna vecka.

I helgen har jag haft elitseriepremiär och gjort Kungälvs nattliv för första gången ;) Elitserien gick bra faktiskt. Vann två matcher mot Malmö och var nära att vinna den tredje också, men som det stod i Helsingborgs Dagblad *skryta*  "Julia Magnusson vände 1–2 i set till seger 3–2 mot svårspelade Sara Staberg". Lite segt kanske, men ändå helt godkänd inledning!

När jag kom hem från Jönköping och sammandraget hade Frida köpt pizza som stod på bordet när jag kom dit. Sedan bjöd hon både på kaffe och glass, gött man har det! Efter detta var jag redo att ta Kungälv med storm! Vi mötte upp Jenny, Linn, Alexander och Emelie på busstationen och gav oss därefter av till Malt och Humle. Vi var även på Combi och Tre Kockar denna kväll. Väldigt roligt att träffa gamla kompisar som man inte har träffat sedan högstadiet, men jag föredrar nog ändå att gå ut i stan. Natten slutade med att Frida och jag ramlade hem till henne efter ett mellanlandande på vägen som hon nog inte vill att jag skriver här. Skum, men rolig kväll!




"Jag och Jenny på Combi"


I måndags var jag också ute, vi firade Markus födelsedag. Denna gången var det dock stan som gällde. Pc, Queen och Berså stod på listan. Det var en toppenkväll som spårade lite mot slutet, men det viktigaste var att Markus var nöjd med sin födelsedag :)


Har träffat min Lisa också, det var sjukt längesen så det kändes bra att vi äntligen fick tummen ur. Det blev Jensen för andra dagen i rad och sedan Häcken-ÖIS förstås. Sjukaste matchen, sjukaste domaren och vi är kvar i botten. Två man utvisade och två mål i baken var väl inte det roligaste...




"Fru och jag <3"


Igår var en jättebra dag tycker jag. Becca kom till mig. Tycker om Becca, allt är så lätt med henne på något sätt. Det är alltid skratt och stoj istället för skitsnack och gnäll som det lätt blir med tjejer. Men den här lilla damen verkar ta allting med en klackspark och det är det allra bästa med henne. Vi cruisade runt och träffade lite folk, åt sushi och bara tjötade. Det var skönt. Om det går sena bio:r imorgon ska förhoppningsvis hon, Linus, Simon och jag gå på det, hoppas :) Och hoppas ingen tog åt sig av detta inlägg, för det var inte syftet!

Sedan har jag färgat håret också... Det var nog allt som hade hänt sedan sist tror jag. Hoppas Linda blev nöjd ;) Ses på lördag förresten goding? :)

Nu ska jag lyssna massa på Winnerbäck och längta tills ikväll så jag får åka och pussa på min kärlek <3


RSS 2.0