Deg

Har haft några degiga dagar nu. Hösten är verkligen här nu och det märks! Både på väder och humör, känns deppigt men ändå mysigt typ. Har varit i stan mestadels, skola och fika är vad jag har fördrivit tiden med. Och så träning förstås.

Det gick jättedåligt på DM, så det nämner vi inte mer om. Igår var en lite omtumlande dag. Åt middag med Linus och Jonna på Jensen och pratade om allt möjligt. Vi kom in på ett ämne som jag trodde jag hade lagt bakom mig och kommit över. Men på något sätt har jag nog bara tryckt undan det och försökt strunta i det. Igår kom det i alla fall upp till ytan och samtalet vi hade fick mig att reagera starkare än jag hade trott. Efter att ha ransakat mig själv och fått ventilera mina tankar tog jag ett viktigt beslut. Och imorgon kommer jag förhoppningsvis ta ett stort steg.

I morse var jag en gullig flickvän igen och gick upp tidigt i regnet för att köpa bröd och färskpressad juice till min älskling som skulle träna. Sedan har jag varit med min underbara kusin idag och hittat på ungefär samma saker som vi brukar göra, dvs äta, prata och sova. Känner mig så lugn och trygg med dig min sötnos <3 Lite stolt är jag över mig själv idag också som åkte och tränade även om ÖIS hade match idag. Det visade sig nu i efterhand att jag inte hade missat så mycket eftersom de förlorade med 2-0.

Nej nu ska jag nog krypa till kojs så jag orkar med min skogspromenad med far imorgon bitti! Eller förresten, lite information, min mobil laggar lite. Flera har klagat på mig för att det inte har gått att ringa mig och Lisa har fått meddelande om att mitt nummer är spärrat för inkommande samtal. Jätteskumt eftersom det bara är ibland det blir så. Tror alla sms kommer fram i alla fall, men säg till om ni har skickat sms som jag inte svarar på. Får undersöka detta på något sätt. Men tänkte bara att ni kan ha detta i åtanke och inte bli arga om jag inte svarar :)

Kram!





Kvällsdepp

Bra start på dagen som vanligt med morgonpromenad, långdusch och frukost :) Pluggade lite och åkte sedan till stan. Det blev en kaffe på Espresso House med Frida innan det bar av till skolan! Läser förövrigt fastighetsrätt nu för den intresserade...

Efter skolan åkte jag och min älskling och åt pasta pesto på Cosmos för ovanlighetens skull. Träffade Björn där också, så vi våldgästade honom och hans vän och drog sedan runt på stan en sväng. Köpte en jättegullig röd jacka :)

Kvällen vill jag helst förtränga. Kollade AIK-ÖIS hos Hjerpe, urtråkig match som vi förlorade med 3-0. Inte helt oväntat kanske, men man har ju alltid hoppet! Vi får ta trepoängaren på torsdag istället och hoppas på att Allbäck och Zavadil är hela då.

Imorgon spelar jag final i lag-DM mot Lekstorp i ex-huset, ska bli spännande. Även Linus är ju i final med sitt lag :) Så det blir pingis för hela slanten!


Knepig helg

Håkan var förstås fantastisk som alla redan vet. Resten av kvällen spårade för mig kan man ju säga. Tappade mitt bankkort, irrade omkring i stan ensam och letade, hamnade i Jörlanda och ja det var snurrigt helt enkelt. Som tur är har jag en underbar pappa som åkte till mig och ordnade upp saker och ting. Tack pappa <3

Har verkligen inte haft ork eller lust att göra någonting denna helgen. Har tagit hand om mig själv, varit ute och promenerat, kollat på pingis och tagit det lugnt med familjen. Saknat Linus galet mycket också. Är relativt van att vara ifrån honom några dagar när någon av oss tävlar, men denna helgen har det varit jättejobbigt! Som tur är har jag haft min Frida. Vi var barnvakter igår till tre underbara små ungar. Vi tittade på barnfilm och åt godis i deras superfina hus. När barnen hade somnat smög vi ut på balkongen, drack te och pratade. Det var en jättehärlig kväll och något jag verkligen behövde!

Idag har det däremot varit full rulle. Tränade två pass med damlaget minsann, nästa helg börjar det ju! Dessutom badade Rasmus, Frida, pappa och jag i havet. Vi ska göra det en gång i veckan så länge det går. Tills någon ger sig, haha! Det var sjukt kallt vill jag lova, men jag skulle aldrig banga... Första adventsdopp är väl målet tror jag. Mys med Fridisen även denna kväll. Popcorn och deckare med min goding, kan inte bli mycket bättre :)





Håkan ikväll!

Igår hade jag en underbar morgon. Gick upp tidigt och drack en kopp kaffe och tog sedan en härlig morgonpromenad i skogen. Det var precis lagom kallt och uppfriskande, precis så att det räckte med en tjocktröja för att hålla värmen. Kände verkligen hur hela kroppen vaknade av rörelsen och den friska luften, var verkligen underbart! Sedan var jag redo för en heldag av plugg med Linus och Rasmus.

Efter plugget var det såklart pingisträning, vilket verkligen gick jättebra igår. Börjar komma igång nu och det är skönt att känna! Nästa helg drar ju serien igång, vilket ska bli spännande.

Hade myskväll med min flickvän Linn igår framför tv:n. Vi var så himla trötta så vi slocknade dock båda två ganska snabbt, men det var mysigt såklart <3 Förresten, förlåt för min dåliga bäddning imorse Linn, visste inte alls hur det skulle vara, men jag försökte i alla fall!

Håkan ikväll, kommer bli grymt!

Puss



Måndag, tisdag, onsdag

Hej hej hallå dagboken!

Jag vill börja mitt inlägg med att säga att Vendela är väldigt söt. Eftersom jag inte har jättemycket tid nu i och med skola, träning osv. finns det inte så mycket tid för mig och min andra halva att träffas längre. Vilket känns sjukt med tanke på att vi är vana att ses 24/7. I måndags tränade jag i Åsa och hann därför inget mer än skolan och träningen. Vendela åkte då med mig till Åsa, tittade på min träning och åkte sedan med mig hem. Så himla gulligt :) Istället för att bli sur för att jag inte har tid, eller försöka övertala mig att skita i träningen så följer hon med mig, till Åsa. Blev så himla glad! Vi hade sedan en mysig kväll, hemma i min säng tills jag somnade (Y) Vendela Fridell Johannesen, jag älskar dig <3





Igår morse tecknade jag 18 månaders kontrakt med Sportlife, grymt! Helena och jag körde både spinning och core. Kommer nog bli bra det här. Vendela låg kvar i sängen och sov när jag kom hem. När hon hade vaknat åkte vi in till stan för en förmiddags kaffe innan skolan började för min del. En solig fika i Haga är ju aldrig fel.
Det blev även en minnesvärd kväll, eftersom ÖIS för första gången denna säsong tog sig upp från jumboplatsen. Kändes riktigt gött faktiskt, SM-guld nästa!





Idag har varit degdag. Älsklingen och jag sov länge och gick sedan till Allum för att kolla läget. Egentligen har vi inga pengar och vi hade bestämt oss för att leva snålt tills den 25:e. Vi gick mest och tittade på saker vi skulle kunna köpa när vi får pengar. Det slutade i alla fall med att jag fick köpt mig ett linne och Linus en t-shirt, attans också! Annars har vi inte gjort något alls idag, bara myst typ :) På kvällen åkte Linn och jag in till stan för en kvällsfika. Vendela och Jossan kom också förbi en sväng. Det blev några timmar på nya Espresso House, himla mysigt om du frågar mig.



Pingis

Det var faktiskt ganska roligt att tävla idag. Jag brydde mig inte så mycket om hur det gick och hade ingen press på mig själv. Kan inte minnas att jag någonsin har känt så innan faktiskt... Spelade mycket bättre än jag hade förväntat mig också, så det var kul! Åkte i semin i både DJ20 och Damer öppen, men det viktigaste var att jag verkligen vågade spela hela vägen. Linda var och kollade när jag spelade en stund också :)

Annars har det verkligen inte hänt någonting idag. Jag har inte varit tillgänglig på mobilen idag, vilket har varit otroligt skönt. Förlåt om någon känner sig dissad, jag kommer höra av mig imorgon! Har bara känt att det har varit så himla skönt att vara hemma och göra ingenting. Är ju alltid iväg och flänger så det har varit mysigt att gå hemma i pjamasbyxor tycker jag! Imorgon börjar ju verkligheten igen... :)



Laddar

Supertrevlig kväll igår. Drog med mig Nina hem till Jossans nya lägenhet för lite Idol, vin och tjejsnack (ovanligt). Egentligen skulle vi bara ta det lugnt, men det slutade med att vi drog till stan i alla fall, Sandra var också med btw. Vi var ute ganska sent så det var fullt överallt. Tillslut hamnade vi i alla fall på Bryggeriet och hade en riktig grabbkväll, med massa öl och skratt. Björn kom förbi en sväng med sina tjejkompisar också, mycket trevligt :) Sedan sov jag hos min älskling som var sjuk och inte orkade följa med, så allt var helt enkelt perfekt igår. Puss på mina tjejer :)<3

Idag har varit en riktig degdag. Jag var en snäll flickvän och gick upp tidigare än Linus för att städa och laga frukost/lunch. Sedan åkte jag in till stan och fikade med min bästaste Vendela :)

En lördag i månaden har mina föräldrar bestämt att vi ska äta middag tillsammans med familjen + pojkvänner och faster såklart. Denna kväll var det dags för krabbfest. Dock var det bara familjen och Linus ikväll eftersom Anton och Annika är sjuka (och Heini bor i Danmark :P). Linus övergav mig också så småningom för sina polare och krogen. Han ville väl kompensera för igår antar jag. Jag ska ju tävla imorgon så jag drack mineralvatten till middagen och stannade hemma för att lägga mig tidigt. Känner mig riktigt nöjd faktiskt. Känns verkligen som att alla kompisar är ute tillsammans idag bara för det, men men... sånt är livet. Jag har myst framför tv:n med min familj, det är inte fy skam det heller :)

Lite nervös inför imorgon. Borde inte vara det egentligen eftersom det bara är en liten obetydlig tävling. Var så himla längesen jag tävlade bara och jag har verkligen tränat dåligt. Egentligen är det bara matchträning inför seriespelet får man väl se det som. Lite rädd att göra bort mig bara, speciellt när Linda ska komma och kolla på mig ;)


Av lillasyster Jenny

Hej. För er som inte vet det är jag Saras lillasyster. Jag tänkte berätta för er hur denna märkliga människa är som syster. Ni blir knappast förvånade när jag talar om att hon är fullkomligt galen. Men å andra sidan, vem är inte det innerst inne? Just nu ser jag hur min storasyster skuttar omkring och "kommer i stämning" till rap das armas. Hon demonstrerar därefter och förklarar ingående hur hon brukar tömma smutset ur sin väska genom fönstret.
Men till saken. Sara är en humörmänniska. När hon är på dåligt humör vågar man knappt vara i närheten. Ibland önskar jag att hon hade en varningsskylt som visade när man kan närma sig och när man bara skall hålla sig borta. Fördelen är dock att hon desto oftare är på riktigt bra humör och då kan hon få för sig precis vad som helst. Vilket humör hon än är på vet jag dock att hon alltid vill mitt bästa. Om hon ser att jag är ledsen låter hon mig inte komma undan utan vill ta tag i problemet direkt. Det älskar jag henne innerligt för. Dessutom försöker hon alltid tänka på alla andra i första hand. Hon skulle aldrig göra något bara för att hon själv vill utan har behov av att alla runt henne skall vara nöjda.    


Snart helg igen :D





Wehoow jag har faktiskt fått klagomål om dålig uppdatering, vilket innebär att min blogg i alla fall gillas av Jossi :D Har också fått massa klagomål av Linus och Micke på hur dåligt jag skriver. Men jag bryr mig inte så mycket, ni kan låta bli att läsa i så fall! Tyckte bara att det skulle vara roligt med en liten dagbok typ.

I tisdags var det en väldigt mysig dag. Tog långlunch på kinesen med Anna och Nina följt av mysig promenad med mycket tjejsnack! På kvällen drog jag till mina brudar Frida, Jossan och Josse. Tanken var myskväll med Idol, vin och balkongmys. Men ack så fel vi hade. Det blev en helkväll på The Queen med Fridas Marstrandskompisar och min älskling, riktigt nice! Men vi saknade vår sjukling Vendela såklart <3

Igår sov Linus till klockan fem. Så jag hade en jätterolig dag med försök till pluggande kombinerat med lite "powernaps". Vi mådde väl som vi förtjänade antar jag. Sverige spelade mot Malta igår också. Vi hade som vanligt tippat hemma med familjen. Ingen prickade dock in resultatet den här gången eftersom det närmaste tipset var 3-1 till Sverige. Potten ligger därför kvar tills nästa match mot Danmark! Riktig skitmatch kan jag meddela till dom som inte vet det. Malteserna var defensiva och sega, hade fem man i backlinjen av någon anledning. Tillslut fick Sverige ett självmål, genom Marcus Berg och vi kunde åtminstonde andas ut och "glädjas" åt tre poäng. Lagerbäck var dock inte missnöjd med spelet, som tur är... (Hamrén till landslaget tack).
Min kväll var i alla fall mysig. Var hos Linus och tittade på film och gjorde milkshake, bara han och jag, underbart för jag älskar min pojke <3

 


Duktig!

Känner mig änna duktig idag. Gick upp klockan sex, åt en macka och fick i mig lite kaffe. Sedan kom Helena över och vi åkte till Sportlife. Det var riktigt skönt att komma upp så och starta dagen med ett träningspass. Väl hemma försjönk jag in i mina studier igen. Nu, några kapitel senare känner jag mig så duktig att jag förtjänar att ha roligt resten av dagen. Kusin Anna är på ingång och ska mysa med mig här hemma innan dagens nästa träning tar vid!

Och Nina, du är en av de starkaste och rakaste jag vet. Du har alltid gått din egen väg och stått för dina åsikter. Fortsätt med det, you go girl! Låt ingen annan styra över dina val, jag stöttar dig no matter what <3


Måndag

Måndag igen, underbart! Härligt med ny vecka med nya möjligheter.

Fick en underbar start på dagen, på en fullproppad sjubuss till stan. Brevid mig fick jag turen att ha två småtjejer som både sjunger, pratar och spelar upp spelar upp alla sina ringsignaler för varandra. Älskar att ha oljud brevid mig på morgonbussen! Funderar mer och mer på om det där med barn nu är så underbart som jag hela tiden fantiserar om. Antagligen romantiserar jag bilden en liten aning när jag ständigt tjatar om de söta små liven. Det känns som att jag under de senaste veckorna blivit mer och mer avskräckt på grund av olika störobjekt. Tror nog att jag ska vänta ett litet tag till...

Nåväl, framme på stationen träffade jag i alla fall min älskling och vi begav oss till vår nya skola. För er som inte vet det så läser både Linus och jag en grundkurs i juridik nu (jag vet vad ni tänker). Idag stod det rättskunskap på programmet och med hjälp av några koppar kaffe, äpple och dumle klarades även denna dagen av med bravur. 

Ambitiös som jag är tog naturligtvis skoldagen inte slut för mig bara för att föreläsningen var över. Oh nej, jag åkte därefter till Café Kosmos för att fördjupa mina kunskaper ytterligare. Som tur var behövde jag inte läsa någon längre tid eftersom Vendela kom och joinade mig, tätt följt av resten av tjejligan. Vi hade en sådan riktig mysdag som vi har emellanåt. En heldag med massa skvaller, diskussioner och skratt. När vi sitter där under våra filtar kommer självaste Sven-Göran "Svennis" Eriksson förbi. Vi blir självklart sådär fnissiga (speciellt Vendela och jag) som vi brukar bli, men medge att det var lite coolt? Inte nog med detta så dröjer det bara någon timma innan Emma Green tittar förbi. Vi har med andra ord "hängt" med stora kändisar idag ;)

Väl hemma sedan kom Nina över och vi slösade bort dygnets sista timmar på ungefär ingenting. Satt och kollade på gamla bilder, drack kaffe och lyssnade på regnet som föll utanför. Så skönt att ha min lilla Ninis så nära igen. Gled ifrån varandra ett bra tag, men vi börjar hitta tillbaka igen minsann :)
Dock var vi med om en riktigt läskig sak på vår kvällspromenad med min hund. Vi satte oss på en bänk omgiven av buskar och sjönk in i tjejsnacket. Då plötligt dök en enorm hund upp från ingenstans. Hunden hade slitit sig från sin matte, rusade fram och högg tag i stackars Rasmus nacke. Medan jag bara skrek i ren panik, försökte hundens matte slita loss sin hund. Efter hjälp från folk som kom till (h)undsättning lyckades vi sära på hundarna och kom undan med blotta förskräckelsen. Vi hade änglavakt den här gången. Rasmus verkade komma undan utan några fysiska skador och vi kunde vingla hem på ostadiga ben. Det var en riktigt obehaglig upplevelse i alla fall!


Jag borde verkligen sova nu. Helena kommer över till mig klockan sju imorgon bitti. Vi ska nämligen åka till Sportlife och träna spinning. Äntligen ska jag komma igång igen, känns jätteskönt! Ska även träna pingis på kvällen och jag känner mig riktigt stolt. Speciellt eftersom jag ska ha min första tävling nu i helgen på över ett halvår. Har nytt material och allt, så det kan gå lite hur som helst. Jag är på gång nu i alla fall!



Min helg!





Jag har haft en jättetrevlig helg med underbara vänner!

I fredags träffade jag min underbara kusin Anna. Vi var hemma hos mig och myste med lite kaffe och så innan vi begav oss till stan för sushi och massa tjejsnack :) Sedan kom även Frida och vi åkte hem till Linus för lite myskrök. Det blev en kväll på balkongen med filtar och öl medan regnet föll på taket över oss.

Igår fyllde Emelie 22 år och det blev en liten födelsedags-/inflyttningsfest på Paradisvägen. Jag var utklädd till smurf dagen till ära (det var maskerad) och vann pris för bästa utklädnad *stolt*. Det var en trevlig kväll med ölspel, balkongmys samt en massa sång och skratt :) 

Linus åkte till Halmstad idag och tävlade. Linda och jag hade en riktig degdag med frukost framför tv:n följt av lite fix&städ. Himla go tjej förövrigt som jag hoppas på att få träffa mer!

Nu ska jag äta mat, städa och ladda upp inför en ny vecka!

 


Välkommen till min nya blogg!

Hej vänner!

Idag föll jag till slut för bloggtrenden. Vet inte hur seriös jag kommer att vara, eller hur mycket tid jag ska lägga ned. Det återstår att se :)

Men nu har ni äntligen en chans att verkligen hänga med i min spännande vardag!


RSS 2.0