Studenten över för i år

I alla fall för mig. Tror inte att jag känner någon som tar studenten nästa vecka... Funderar på att göra så lite som möjligt nästa vecka faktiskt. Eller det är nog mest Linus som tycker att jag ska göra det eftersom jag alltid stressar. Fast jag mår bra av att alltid vara på språng. Klart att det är stressigt ibland, men hellre det tycker jag. Som häromdagen, jag skulle vara med Tobbe som slutade jobbet klockan tre. Då ville jag ju inte slösa bort dagen genom att vänta på honom så jag åkte in till stan och fikade med Anja och Camilla istället. Vill ta vara på varje sekund av min lediga tid. Men jag kan nog må bra av att få ta det lite lugnt också kankse :)


Tobbe och jag för ett par år sedan

Igår var verkligen en kaosdag. Jag startade hemifrån vid kvart över tio någongång för att ta mig ner till Trollhättan. Det var lite spännande att ta sig till en ny stad och försöka hitta någonvart. Till slut fick jag både parkerat och hittat Lindas skola där jag skulle kolla på utspringet, kanon! Det blev ingen längre visit eftersom jag sedan skulle fortsätta mot Alingsås för att kolla på Agnes utspring (perfekt tajming hade jag för att lyssna på tennisen hade jag också). Där sket det sig lite dock. Hade inte fattat att dom inte sprang ut från skolan utan i någon park. Så när jag väl kom fram var jag helt ensam på Agnes skola... hm... bättre lycka nästa gång...


Nostalgi, bästis och jag, vi mognar nog med åren <3

Efter detta var jag rätt trött på att köra bil så jag åkte hem och lämnade den för att istället ta bussen till stan. Tyckte det var dags för mig att få gå på lite mottagningar också. Äta lite mat och dricka lite vin. Jag började kvällen hos Jonna med god mat och bubbel och avslutade den hos Oscar i Johanneberg. Lite flängande kanske man kan säga, men det var det värt. Linus, Nina och jag tog oss även en öl på Queen och avslutade kvällen på Kebab House!

Nu sitter jag här och väntar på att min lilla pojk ska vakna så att vi kan åka till systemet och ladda upp inför kvällens nya utmaningar! Puss och kram på er!

Studenttider

Balle och Fucki <3

Balle och Fucki <3

Hej alla vänner!

Tänkte försöka mig på att skriva lite igen :) Är ju ledig nu, vilket innebär att jag har massa tid att göra vad jag känner för. Just nu befinner vi oss mitt i studenthetsen. Det är såklart himla mysigt att se alla vänner få uppleva den här underbara dagen i livet. Dock måste jag medge att det ger en rätt bitter eftersmak emellanåt. Det var ett år sedan jag tog studenten nu och jag kommer aldrig få uppleva det igen... Just idag för ett år sedan var jag nybliven student och åkte till Rhodos med gänget. Känns rätt långt borta idag och det är lite sorgligt att inte få uppleva det där lyckoruset igen.

Menmen i vilket fall som helst är det ju härligt att se vännerna som är ett år yngre få uppleva den här tiden. I förrgår var det Katrinelunds student och igår var det min granne Helena. Känns som att jag flänger omkring som en liten vante just nu, men det är rätt angenämt.

Jättetrevligt på Helenas student igår, att träffa alla igen och så. Men man märker ju att tiden går, Kina som vi hade våra första tonårsfyllor och galna kvällar med är numera mamma till en underbar liten knodd på 1,5 år och Cecilia och Nathalie som jag kommer ihåg som små barn jag lekte pantgömme är nu på god väg mot att bli vuxna kvinnor. Kändes sjukt när dom satt där och smuttade på varsitt vinglas. Roligast var att träffa lilla Frida igen eftersom det var sjukt längesen och ett tag var det ju verkligen FuckiPjolloBalle som gällde liksom. Vilka minnen jag har med dessa små töser, det blev lite nostalgiskt igår, men det var grymt härligt :)






RSS 2.0